Products Catalogue Home     |     About Us    |     Retrofit     |     Download     |     News     |     Tech Support     |     Contact Us     |     
ppr fittings-NF-4011-Newsun Industry Co., Ltd
Home > News >

Kontrolli kits CNC

CNCmakers Limited - prodhues dhe furnizues i CNC Retrofit Kits për lathes CNC, makina bluarje dhe qendrat e përpunimit.

 
CNC Retrofit Kits përfshin: CNC kontrollit të sistemit, motor AC ndihmës dhe shoferët, gisht ndihmës AC motorike dhe shoferët, inverters Frekuenca, motor hap dhe shoferët, 4 postimet mjet stacion, turrets, NC MPG jashtme, pendants, pajisje të tjera të lidhura CNC, etj
 
Produktet kryesore dhe të shërbimit:
1 - Kontrolli kits CNC torno për / frezë retrofitting / Qendra Machining.
2 - CNC Kontrolluesi për torno / Duke u kthyer Machine
3 - Controller CNC për frezë / Qendra Machining
4 - CNC Kontrolluesi për plazma / flaka
5 - makinë ndihmës AC,
6 - motor ndihmës AC,
7 - ndihmës gisht motorike dhe shofer
8 - Frekuenca inverter / Frequency converter / Vector kontrollit / AC makinë
9-4, 6, 8 mjet stacioni post, NC frëngji, fuqia frëngji, mjet Changer, topi mjet.
10 - konsulent Retrofitting dhe CNC mbështetjen e teknologjisë.
 
 

—[Close]— —[ Back]— —[ Print]—