Products Catalogue Home     |     About Us    |     Retrofit     |     Download     |     News     |     Tech Support     |     Contact Us     |     
ppr fittings-NF-4011-Newsun Industry Co., Ltd
Home > News >

Makine torno dhe mulliri CNC retrofit Kit

 

CNCmakers Limited - prodhues dhe furnizues i CNC retrofit Kits për lathes CNC, makina bluarje dhe qendra machining.

CNC Retrofit Kits përfshin: sistemin e kontrollit CNC, AC motor ndihmës dhe shoferët, ndihmës AC motorike bosht dhe shoferët, Inverters frekuencave, hap motorike dhe shoferët, 4 postimet mjet stacion, turrets NC, MPG jashtëm, pendants, pajisje të tjera të lidhura CNC, etj

Produktet kryesore dhe shërbimit:
1-CNC kits kontrollit për retrofitting qendër torno / frezë / përpunimit.
2-CNC Kontrolluesi për torno Duke u kthyer Machine /
3-CNC Kontrolluesi për frezë / Machining Center
4-CNC Kontrolluesi për plazma / flaka
5-AC makinë ndihmës,
6-AC motor ndihmës,
7-gisht motor ndihmës dhe shofer
8-Frekuenca inverter / Frekuenca kontrollit converter / Vector / AC makinë
9-4, 6, 8 stacion mjet pas, NC frëngji, fuqia frëngji, mjet Changer, mjet topi.
10 konsulent retrofitting dhe mbështetje CNC teknologjisë.

CNC_Retrofit_Kit


—[Close]— —[ Back]— —[ Print]—